Hårborttagning

Vi anser att alla förtjänar fin hud och som tur är utvecklas teknologin snabbt och nu kan vi erbjuda en helt ny metod för permanent hårborttagning.

Vi använder den absolut senaste LHE™ – tekniken som är en vidareutveckling av IPL och Laser. Tekniken ger snabba resultat och säkra behandlingar.

Permanent Hårborttagning
Alla hud och hårtyper går att behandla, även ljusa hår

All hår – och hudtyper går att behandla. Vid hårborttagning bör behandlingen upprepas åtminstone 6 – 8 gånger för önskat resultat, vanligtvis med 4 – 8 veckors mellanrum.

Hur behandlingen går till

Under en kostnadsfri personlig konsultation kan vi besvara alla dina frågor. Vi arbetar med säker och välbeprövad utrustning för att eliminera oönskad hårväxt på ansikte samt kropp.

Ett hårstrå består av tre huvuddelar:

  • Hår – skaft
  • Hår – follikel
  • Hår – lök

För att kunna förstöra hårlöken sänder LHE™ – teknologin ut en mycket säker ljusimpuls som tillsammans med värmen förstör håret, hårfollikeln och hårlöken utan att skada omgivande vävnad i huden, vilket resulterar i att de behandlade hårstråna alltid är förstörda. Däremot kan alltid vilande hårceller skapa en ny hårlök som i sin tur skapar ett nytt hårstrå.

Vid hårborttagning upplevs en pirrande känsla. Behandlingen är i stort sett smärtfri och biverkningar är sällsynta. Eventuellt kan huden lätt rodna och svullna upp, vilket försvinner efter ett par timmar.

Före - Efter
Före – Efter

BOKA BEHANDLING

Har du funderingar, vill rådgöra med en professionell specialist eller vill du att vi ska göra en hudanalys på dig? Välj konsultation i bokningskalendern nedan så hjälper vi dig.