Pigmentfläckar

Pigmentfläckar och ojämnheter i huden kan behandlas med LHE med mycket gott resultat. Pigmentet absorberar ljus som omvandlas till värme i de celler som innehåller för mycket pigment.

Varför får man pigmentfläckar?

Solen gör oss vackert gyllenbruna men kan också ge solskador. Då klumpar hudens melanin ihop sig och bildar mörka pigmentfläckar. Värst utsatt är områdena i ansiktet, på kinderna, överläppen och i pannan. Men även hals, dekolletage och handrygg är områden där de mörka fläckarna brukar bli extra tydliga.

Pigmentfläckar - Före - Efter
Före – Efter

Denna behandling passar för både ben, ansikte, hals, dekolletage och händer. Lämpliga för LHE behandling är ojämnt pigmenterad solskadad hud med pigmentfläckar, ålderspigment på händer, fräknar, platta bruna solfläckar.

Före - Efter
Före – Efter

Efter en behandling ser man hur pigmentfläckarna blir mörkare och inom ett par dagar stiger pigmentet till hudytan som små, små svarta korn som stöts av. Inom 2 veckor har pigmentfläckarna försvunnit eller bleknat betydligt. 2-4 behandlingar brukar behövas med 1-3 veckors mellanrum.

BOKA BEHANDLING

Har du funderingar, vill rådgöra med en professionell specialist eller vill du att vi ska göra en hudanalys på dig? Välj konsultation i bokningskalendern nedan så hjälper vi dig.